free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O CR7 στη Γιούβε και επίσημα!

Ρεάλ και Γιουβέντους έδωσαν τα χέρια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ντυθεί στα μπιανκονέρο για την επόμενη τετραετία. Στα 105 εκατ. η μεταγραφή, τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωση η βασίλισσα!

 

 

Λίγη ώρα νωρίτερα κυκλοφορούσε ότι Γιουβέντους και Ρεάλ είχαν συμφωνήσει στη μετακίνηση του Κριστιάνο, αλλά πλέον πρόκειται για οριστική συμφωνία που δεν χαλάει. Γι’ αυτό άλλωστε ταξίδεψε και ο Αντρέα Ανιέλι στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο Ρονάλντο γίνεται παίκτης της Γιούβε και οι Μαδριλένοι θα λάβουν 105 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα κυκλοφορούν και λεπτομέρειες για τη συμφωνία και το συμβόλαιο του CR7. Αυτό θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και για κάθε ένα από αυτά θα λαμβάνει 30 εκατ. ευρώ καθαρά. Σίγουρα θα υπάρχουν και διάφορα μπόνους επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων, αλλά αυτά ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει.

Η Ρεάλ μάλιστα έσπευσε και να τον αποχαιρετήσει, κάτι που ουσιαστικά επισημοποιεί ένα από τα σημαντικότερα deals στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι συμφώνησε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Η ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και έχει σημαδέψει μία από τις πιο λαμπρές εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πιο πολύ και από τους τίτλους, από τα διαδοχικά τρόπαια, από τους θριάμβους στα γήπεδα τα εννέα αυτά χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε ένα παράδειγμα προσπάθειας, υπευθυνότητας, ταλέντου και υπέρβασης.

Κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά κατακτήσαμε μαζί 16 τίτλους, μεταξύ αυτών και τέσσερα Champions League, τρία εξ αυτών διαδοχικά και όλα αυτά σε πέντε χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε τρεις «Χρυσές Μπάλες», δύο «The Best», τέσσερα «Χρυσά Παπούτσια».

Για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για πάντα το σπίτι σου».

Πηγή: Reader.gr

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Abola Team 2

Το πλάνο Ν. Παπαδόπουλου υλοποιείται στον ΟΦΗ

Abola Team 3

Η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας 9-1 την ΕΝ.ΑΣ.

Abola Team 3