free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

“Βόμβα” με Σερέπα ο Βύζας!

Σε μία ακόμα πολύ εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Βύζας Μεγ., καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Σερέπα, με προϋπηρεσία σε ομάδες της football league και της Γ’ Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα καλωσορίζει στην ομάδα, τον ποδοσφαιριστή ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΡΕΠΑ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε να συνεργαστεί για ένα χρόνο με τον Βύζαντα.

Η μεταγραφή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΕΡΕΠΑ στην ομάδα μας, ισχυροποιεί αφάνταστα το ρόστερ της, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και με «γεμάτες χρονιές» με πολλά γκολ στην Α ΕΠΣΔΑ.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από το Θρασύβουλο με συμμετοχές στη super league και 35 συμμετοχές την επόμενη χρονιά στη football league. Επίσης έχει αγωνιστεί με τον Μανδραϊκό στη Γ’ Εθνική, τον ΑΟ Μυκόνου, τον Αστέρα Μαγούλας, τον Ιωνικό και τον Ακράτητο.

Τέλος στον Βύζαντα θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά την καριέρα του και ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΜΠΑΛΗΣ ο οποίος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της αριστερής πτέρυγας της ομάδας τη χρονιά που πέρασε”.

Πηγή: pame-erasitexniko.gr

Related posts

Συνεχίζει με Κιούπκιολη στην τεχνική του ηγεσία ο Πιρρίχιος Ασπροπύργου

Abola Team 3

«Βαθμό» στα Άνω Λιόσια ο Απόλλωνας

Nάσος Φακίδης

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (18 & 19/3) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3