free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Mπαμ» με Σούφλα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Την απόκτηση του 29χρονου ποιοτικού χαφ ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά.

 

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

 

Η διοίκηση του συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Σαφρά προχώρησε σε μία ηχηρή μεταγραφή, η οποία έρχεται να ανεβάσει στα ύψη το αγωνιστικό επίπεδο του συλλόγου

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σούφλα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της νέας του ομάδα και στο εξής θα φιγουράρειμε τη φανέλα του Θριάμβου Χα<ίδαρίου

Ο 29χρονος… μάγος με φιλανδικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του τα βρήκε σε όλα με τους Χαϊδαριώτες και είναι έτοιμος να αλλάξει το επίπεδο της συγκεκριμένης ομάδας.

 

Με την τεχνική του κατάρτιση να… σπανίζει για τα δεδομένα του τοπικού, το γεγονός ότι σκοράρει με πολύ ευκολία αλλά και έχοντας τα στοιχεία της οξυδέρκειας ήταν τα στοιχεία που έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να ξεχωρίσουν και να τον επιλέξουν ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου.

 

Άλλωστε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναγνωρίζει την αξία του από την κοινή τους θητεία σε Εθνικό Πειραιά, Προοδευτική και Μοσχάτο.

 

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης όπου ήταν και εκεί βαρύ όνομα ενώ έχει περάσει από Εθνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Θρασύβουλο και Νίκη Βόλου.

 

 

Related posts

Υπέβαλε παραίτηση ο Λυκερίδης

Abola Team

Τον έμπειρο αμυντικό-χαφ Βαμβακερή Μανώλη, απέκτησε ο Α.Ο. Κορωπίου!

Abola Team 2

Αθηναϊδα-Χαλάνδρι 1-1

Abola Team 3