free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Προχωράνε στον Κεραυνό-Ανανέωσε ο Κατσίκης έπονται κι άλλοι

Στη προχθεσινοβραδινή συνάντηση στον Κεραυνό με τον δήμαρχο τελεσφόρησε και πλέον στην ομάδα της Κερατέας η υλοποίηση του προγραμματισμού.

 

Μετά τη γνωστοποίηση της συνεργασίας με τον Θανάση Πετούρη, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, οι άνθρωποι του Κεραυνού προχωρούν με τις ανανεώσεις. Πρώτος στη λίστα ήταν ο Δημήτρης Κατσίκης, με τον αρχηγό της ομάδας να δίνει τα χέρια και να γνωστοποιείται ότι θα συνεχίσει στην ομάδα της «καρδιάς» του και τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος μπακ ήταν βασικός και αναντικατάστατος την περσινή σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν από τους ελάχιστους που ποτέ δεν έδειξε… τάσεις φυγής και γι’ αυτό η διοίκηση του Κεραυνού φρόντισε να ανανεώσει πρώτα τη συνεργασία μαζί του, ενώ έπονται κι άλλοι παίκτες.

Οι πληροφορίες του Epsanastisentra αναφέρουν ότι τη φανέλα του Κεραυνού θα φοράνε και του χρόνου οι Τσίκλος, Ξένος και Λιούμης, όμως προς το παρόν δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει το… σαφάρι αναζήτησης παικτών με τις «κεραίες» τους να είναι επί αθηναϊκού εδάφους και να σκανάρουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περσινή σεζόν στην ΕΠΣΑ. 

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Βόμβα με Στάμο ο Κεραυνός Κερατέας

Abola Team 2

«Τρίποντο» σωτηρίας για Παλλαυρεωτικό

Nάσος Φακίδης

Ο Ν. Αξιώτης πρόεδρος στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3