free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τον Νίκο Κοτσιοβο, απέκτησε η ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.

Νέα μεταγραφή για την ομάδα της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού F.C., με τον έμπειρο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, Νίκο Κοτσιοβο.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση/ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Μια ακόμη ποιοτική πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός! Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοτσιοβου !

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή καθώς τον ποδοσφαιριστή ήθελαν και άλλες ομάδες αλλά η επιθυμία της ομάδας μας τον αποκτήσει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να έρθει στην ομάδα μας πραγματοποίησαν την μεταγραφή καθώς υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων και στόχων.  Ο Νίκος Κοτσιοβος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ με την ίδια ευχέρεια.

Ο Κοτσιοβος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, δύναμη και ποιότητα στο παιχνίδι του και θα ενίσχυση την ήδη πολύ καλή αμυντική γραμμή της ομάδας μας με τις ικανότητες του.  Μεχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φαληρικού και ήταν από τους διακριθέντες.  Ο Κοτσιοβος είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής αν και νέος ηλικιακά καθώς από 17 χρόνων χαρακτηριζόταν μεγάλο ταλέντο.  Η απόκτηση του Κοτσιοβου ήταν επιθυμία του προπονητή μας και η διοίκηση της ομάδας έκανε το καλύτερο δυνατό για την απόκτηση του. 

Τις επόμενες ώρες και μέρες θα ανακοινωθούν οι επόμενες ολοκληρωμένες κινήσεις της ομάδας μας με γνώμονα τον προγραμματισμό του προπονητή μας.  Η ομάδα λειτουργεί με βάση την ποιότητα και όχι την ποσότητα σε όλα τα επίπεδα.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!

Προχωράμε όλοι μαζί δυναμικά μία οικογένεια.”

 

 

Related posts

ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 03-10-2016

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (17/3) στον Πειραιά

Abola Team 3

Εύκολα στον επόμενο γύρο ο Εθνικός

Abola Newsroom