free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και ο Κοβάτσης στα Γιαννιτσά!

Αναλυτικά: «Ο 23χρονος, Δημήτρης Κοβάτσης (21/04/1995) μέσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Αριδαία και συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και νέων, είναι το νέο απόκτημα της ομάδας των Γιαννιτσών.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα τελευταία 2μιση χρόνια στη Γ Εθνική, με τον Νέστο πέρσι και τον Αλμωπό Αριδαίας, παλιότερα.έχει παίξει στην Κ 17 και Κ20 του Ατρομήτου, στον Ηλυσιακο Γ’ εθνική και Ζάκυνθο Β’ εθνική, ενω ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από τον Εθνικό Αριδαίας.

Ο Δημήτρης Κοβατσης αγωνίζεται στην επίθεση και στο κέντρο με την ίδια επιτυχία, είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1;83. είναι ‘σιγουρα ακόμα ένας αξιόλογος παίκτης, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την προσπάθεια της ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Α.Σ. αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και σε άλλες αξιόλογες μεταγραφές, μια που σκοπός του είναι να έχει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

ο Α.Σ. Γιαννιτσά του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 

Την Δευτέρα 23-7 η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ομάδας

Την Δευτέρα στις 6:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση και ο αγιασμός του Α.Σ. Γιαννιτσα στο Δημοτικό στάδιο της Πόλης.

mikriliga.com

Related posts

Παναρκαδικός: Ο αφοσιωμένος επαγγελματίας, Ίσμαελ Μπλάνκο

Γιώργος Ανανίδας

Συνεχίζει στο Κερατσίνι ο Μενδρινός

Abola Team

Σε φιλικό ματς ο Αήττητος Σπάτων 2-0 εκτός τον Φωστήρα

Abola Team 3