free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στις 25/7 η «πρώτη» της Θύελλας

Στις 25 του μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Ραφήνας για τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν από την ομάδα. Η «πρώτη» είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη στις 18:00 και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός

. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανανέωσαν όλοι οι παίκτες, ενώ πρόκειται να γίνουν και δύο μεταγραφές για τη νέα σεζόν.
Στην ανακοίνωση της Θύελλας αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του συλλόγου, ανακοινώνει και προσκαλεί τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 25/7/2018 στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος».
Στις 18.00 η προσέλευση των αθλητών, στις 19:00 ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση  για την τρέχουσα περίοδο 2018-19.
Στην πρώτη προπόνηση θα παραβρεθούν ο περσινός βασικός κορμός ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα μας  και συγκεκριμένα: Αράπης Γιώργος, Γεραγωτέλλης Παναγιώτης, Δημητρίου Κώστας, Ζέκιο Μέλβιν, Καραπάνος Αναστάσιος, Κατσικάτσος Νίκος, Μαστρογιαννούδης Γιάννης, Μπουντάκης Κώστας, Ντόσκας Μανώλης, Πάντος Γιώργος, Παπαδόπουλος Λευτέρης, Παπατσαράκης Βαλάντης, Σαντίκου Άγγελος, Σένε Άντι (ο οποίος θα αγωνιστεί για έναν χρόνο ακόμα με υποσχετική από την Μάχη Μαραθώνα, την οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία), Σουλτανίδης Δημήτρης, Σωτηριάδης Σταύρος, Φύτρος Δημήτρης, Χρυσίνας Γιάννης και ο «αρχηγό μας» Χαρακτίδης Αλέξανδρος.
Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν από την πρωταθλήτρια Ανατολικής Αττικής, ομάδα μας των Νέων, οι γεννηθέντες το έτος 2000 (Αθανασίου-Ρήγας Δημήτρης, Κεφαλλωνίτης Αναστάσης και Μπήλιος Δημήτρης, οι γεννηθέντες το έτος 2001,  Γεωργούλιας Αλέκος, Μπουντάκης Χρήστος, Τσάκωνας Βαγγέλης και Χρήστου Ορέστης,  οι «βενιαμίν» γεννηθέντες το έτος 2002 Γεραμάνης Νίκος και Μπαμπαλής Νίκος, οι οποίοι θα αποτελέσουν τις πρώτες μας «μετεγγραφές»  αφού είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους και ότι θα συνεχίσουν την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του συλλόγου μας, να καθιερώνει  παιδιά από τα σπλάχνα μας σε υψηλό επίπεδο.
Το ρόστερ θα ολοκληρωθεί άμεσα κάνοντας επιλεκτικές και το δυνατόν σίγουρες κινήσεις , αλλά και νέων ικανών ποδοσφαιριστών που επιζητούν να ενταχθούν στην ομάδα μας.
Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε αθλητές μας δεν θα συνεχίσουν κοντά μας στην τρέχουσα περίοδο και συγκεκριμένα τους Βεντούρη Θάνο, Γεωργιάδη Μάριο (δόθηκε κατόπιν επιθυμίας του, για δεύτερη περίοδο στον Θησέα Ν.Μάκρης), Μέγα Κων/νο, Συκά Αθανάσιο, καθώς επίσης από την ομάδα Νέων, τον Κατσέλη Νίκο που έφυγε για διαμονή στο εξωτερικό. Επίσης να ευχηθούμε δύναμη, καλή ανάρρωση και να επανέλθει κοντά μας σιδερένιος, ο μεγάλος άτυχος Κάρασι Νίκος που μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο υποχρεώθηκε σε δεύτερη εγχείρηση ρήξης χιαστών.

Οι αθλητές μας θα έχουν την καθοδήγηση του προπονητή μας Ηλιόπουλου Σταύρου , του γυμναστή Αργυρίου Αντώνη, του προπονητή τερματοφυλάκων Μανιού Μανώλη, του φυσιοθεραπευτή Βαλμά Δημήτρη και την επιμέλεια των φροντιστών μας Πάντζου Βασίλη και Μίχο Χρήστο.
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

epsanastisentra.

Related posts

Ανανέωσε και ο Μάναλης με τον Αστέρα Βάρης

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑΝΑ: Στο μενού πέντε αγώνες για τα πλέι οφ

Abola Team

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το φιλικό της Άνοιξης με την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 3