free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ. Σταμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνο

Η διοίκηση του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή για τη φετινή σεζόν.

 
Η ομάδα μας θα έχει στις τάξεις της τον Κωνσταντίνο Μορφόνιο ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα κατά την γνώμη πολλών της Β´ ΕΠΣΑΝΑ, ο οποίος θα αποτελέσει το δίδυμο στον «1» με τον έμπειρο Κίπερ Σπύρο Μαμάη. Ο Μορφονιός είναι γεννημένος το 1987 και την περσινή σεζόν βοήθησε τα μάλα τον ΑΟ Αυλώνα να επιτύχει την άνοδο στην Β´ Επσανα. Η διοίκηση του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Κωνσταντίνο και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες»
 
 
Η διοίκηση του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα μας θα έχει στις τάξεις της τον Κωνσταντίνο Μορφόνιο ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα κατά την γνώμη πολλών της Β´ ΕΠΣΑΝΑ. Ο Μορφονιός είναι γεννημένος το 1987 και την περσινή σεζόν βοήθησε τα μάλα τον ΑΟ Αυλώνα να επιτύχει την άνοδο στην Β´ Επσανα. Η διοίκηση του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Κωνσταντίνο και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες»
 
 
Η δοιηκηση του αθλητικού ομίλου Σταματας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωσεις του κεντρικού αμυντικού Θεοδωρου Μπόρα και του τερματοφύλακα Σπύρου Μαμαη.Η νεα σεζόν θα τους βρει να φορούν για ακόμα μια χρονια τα χρώματα της Σταματας καθώς για πανω απο μια δεκαετία συνεισφέρουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου!

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ισοπαλία στην Βουλιαγμένη!

Abola Team

Παλλαυρεωτικός-ΠΑΣ Ωρωπός 1-0

Abola Team 3