free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν Βιδάκης και Κοτζαμανίδης στον Διαγόρα Αιγάλεω

Τις υπηρεσίες τους στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν οι δύο πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές

 

 

 

Τον σχεδιασμό του ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν εξακολουθούν να χαράσσουν με αμείωτη ένταση στον Διαγόρα Αιγάλεω

 

Μετά τις αποδεσμεύσεις είχαμε και τις πρώτες ανανεώσεις ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γραφτεί για την λύση της συνεργασίας με τους Σγαντσό, Μανίκα, Δερβίση, Γκιωνάκη, ενώ χθες η διοίκηση έκανε γνωστές τις πρώτες ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Γιάννη Βιδάκη και Παντελή Κοτζαμανίδη, δύο από τις βασικές μονάδες της ομάδας την σεζόν που πέρασε. Ο Γιάννης Βιδάκης (φώτο αριστερά), έκανε μία εξαιρετική σεζόν (2017-2018) με τον Διαγόρα Αιγάλεω έχοντας 23 συμμετοχές και 6 γκολ, προερχόμενος από απραξία 22 μηνών, μιας και στις 29 Νοεμβρίου 2015 είχε υποστεί ρήξη χιαστών σε αγώνα με τον Χαλκηδονικό, γεγονός που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν 2 χρόνια (στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά, καθώς την ίδια ζημιά είχε υποστεί και σε ηλικία 16 ετών όταν έπαιζε σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στο Ηράκλειο Κρήτης – ΑΟ Πετροκεφαλίου / Β΄ ΕΠΣΗ).

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, ήρθε στον Διαγόρα Αιγάλεω το καλοκαίρι του 2014. Ο κρητικός επιθετικός την πρώτη του σεζόν (2014-2015) είχε 25 συμμετοχές και 7 γκολ με τον Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ την σεζόν 2015-2016 (μέχρι να τραυματιστεί) έπαιξε σε 6 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ.

Ο 28χρονος Παντελής Κοτζαμανίδης (δεξιά φώτο), που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα από τον Ολυμπιακό Χειμαδίου της Β΄ κατηγορία Λάρισας. Ο εν λόγω παίκτης, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε με τον Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, 24 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί με την ΠΑΕ Νίψα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές.

Related posts

Πρασσάς: «Πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος η έβδομη μεταγραφή του Βοτανικού

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team