free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στον Γέρακα για «φινάλε» ο Τσούκας

Για τα… καλά έδεσε τον Γιώργο Τσούκα ο Γέρακας, αφού οι ασπρόμαυροι θα είναι η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστεί ο πολύπειρος τερματοφύλακας στην καριέρα του. Ο 40χρονος γκολκίπερ,

 

 

ο οποίος είναι «γείτονας» της περιοχής θα φορέσει για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική καριέρα του τη φανέλα του Γέρακα, ενώ ταυτόχρονα θα χτίσει περαιτέρω την προπονητική του καριέρα, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες θα είναι και γυμναστής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ομάδας.
Βάσει των νέων κανονισμών της ΕΠΣΑΝΑ κάθε παίκτης ηλικίας άνω των 40 ετών θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στην ομάδα που έπαιξε την τελευταία χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι ο Τσούκας θα μπορεί να παίξει –εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του– μόνο στον Γέρακα και αυτό είναι μια επιτυχία του προέδρου της ομάδας Γιώργου Μάρα, καθώς ο πολύπειρος γκολκίπερ διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ότι έχει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της ανατολικής Αττικής.
Ο Τσούκας μίλησε στο Epsanastisentra για την επιλογή του να συνεχίσει και ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στον Γέρακα, αν και κανείς δεν είναι σίγουρος για το πότε ο πολύπειρος πορτιέρο θα «κρεμάσει» τα γάντια του. «Αυτό που με έκανε να πω το ναι στον Γέρακα και ουσιαστικά να κλείσω εκεί την καριέρα μου είναι ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μάρας, αλλά και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής Ευγένιος Τσέρτος, με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή τη συνεργασία. Θέλω να βοηθήσω τον Γέρακα στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν, αλλά παράλληλα να αναπτύξω και τη δουλειά μου στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Ο Γέρακας έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υλικό, ενώ τα μέλη της διοίκησης δείχνουν ότι θέλουν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια στο μέλλον, μιας και δεν πρόκειται απλά για έναν σύλλογο, αλλά για μια οικογένεια!».
Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: «  Η ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΚΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΣΕΡΤΟΥ)  ΠΟΥ
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ».

epsanastisentra.blogspot.com/

Related posts

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 10 και 11/11 στην ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβολή ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο στην ΕΠΣΑΝΑ!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε το Σάββατο (7/3) στις τρεις κατηγορίες

Abola Team