free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κυκλοφόρησαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας της Αγίας Ελεούσας

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί για τους φίλους της ομάδας οι νέες κάρτες διαρκείας της Αγίας Ελεούσας

 

 

 

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα, όλοι όσοι σε αυτήν την πόλη είναι κοντά στην ομάδα, να δείξουν την αγάπη διαρκείας τους προς τον ιστορικό σύλλογο και να προμηθευτούν την κάρτα αγώνων, που αφορά όλα τα επίσημα εντός έδρας ματς του συλλόγου, τα οποία φέτος θα είναι μοναδικά, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

 Και ειδικά από ότι μαθαίνουμε, έπειτα από τις πέντε πρώτες εντυπωσιακές μεταγραφές της ΑΠΕ, αλλά και τις ουσιαστικές ανανεώσεις συνεργασίας, το ενδιαφέρον για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας, είναι πάρα πολύ αυξημένο και μάλλον θα «σπάσει» το περσινό νούμερο, που για τα δεδομένα ήταν εντυπωσιακό. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος, συμμεριζόμενος τις οικονομικές συγκυρίες, κράτησε την ίδια τιμή με την περασμένη σεζόν και έτσι τα εισιτήρια θα πωλούνται και πάλι στα 40 ευρώ. Οι φίλοι της ΑΠΕ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από το κατάστημα του προέδρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρη Μαγαλιού (2 Stage Cafe / Παλαιών Πατρών Γερμανού 72, Αγία Βαρβάρα), ή, να επικοινωνούν στο 6936 987589.

 

Μέγας συμπαραστάτης, μέγας χορηγός, μέγας υποστηρικτής, αλλά και αληθινός αρωγός σε αυτή την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, η πασίγνωστη, ανά την ελληνική επικράτεια, εταιρεία ειδών υγιεινής και πλακιδίων, Κυριακούλης , η οποία στηρίζει και αυτή τη νέα σεζόν 2018-2019, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Η εταιρεία «Κυριακούλης» και προσωπικά ο ίδιος ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κυριακούλης, αποδεικνύουν για μία ακόμη σεζόν, ότι η στήριξη θεσμών – στην προκειμένη περίπτωση ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – εκτός από μία απλή εμπορική ενέργεια, είναι πρωτίστως η αλληλεγγύη προς την κοινωνία, τη νεολαία, τον άνθρωπο και τις αξίες!

Ο Γιάννης Κυριακούλης, ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, για δεύτερη σερί χρονιά, βρίσκεται δίπλα στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αίσθηση του καθήκοντος απέναντι σε αυτό που λέμε σύγχρονη ελληνική κοινωνία – και έχοντας περάσει και αυτός από το μετερίζι του παράγοντα σε αθλητικό σωματείο – ο Γιάννης Κυριακούλης δίνει απλόχερα την αγάπη του, στηρίζοντας τους παράγοντες του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Aνανέωσε ο Σομπότοβιτς με Αστέρα Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος

Πρώτη μεταγραφή με Νίκο Βλάχο οι Λύκοι Χαϊδαρίου

admin

Ο προπονητής του ΑΟ Κολωνού Γιάννης Γεωργόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου