free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Πεντάδα» ανανεώσεων ο Άρης Πετρούπολης

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Απόστολου Παναγιώτη , Λάππα Θόδωρα, Παπαπαναγιώτου Γιώργο, Ζαρκαδούλα Τάσο και Ζαχαράκη Γιώργο  προχώρησε ο Άρης Πετρούπολης

 

 

 

Τον σχεδιασμό του ενόψει της ερχόμενης σεζόν συνεχίζει ακάθεκτο ο Άρης Πετρούπολης.,

Τα άτομα που απαρτίζουν την νεοσύστατη διοίκηση των «βυσσινί εντείνει τις ενέργειές της, που αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ, που θα κληθεί να αγωνιστεί στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ την ερχόμενη σεζόν.

έσω ανακοίνωσης ο Άρης Πετρούπολης γνωστοποίησε την συνέχιση της συνεργασίας του με πέντε ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, όπως επίσης και την επιστροφή δύο παικτών που είχαν δοθεί δανεικοί.

Πρόκειται για τους, Απόστολου Παναγιώτη , Λάππα Θόδωρα, Παπαπαναγιώτου Γιώργο, Ζαρκαδούλα Τάσο, Ζαχαράκη Γιώργο ενώ επιστρέφουν μετά τον δανεισμό τους ο Αντώνης Τσαγκάρης και ο Νίκος Γκιώνης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: «Το Δ.Σ της ομάδας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για άλλη μια χρονιά με τον Απόστολου Παναγιώτη , Λάππα Θόδωρα, Παπαπαναγιώτου Γιώργο, Ζαρκαδούλα Τάσο, Ζαχαράκη Γιώργο ενώ επιστρέφουν μετά τον δανεισμό τους ο Αντώνης Τσαγκάρης και ο Νίκος Γκιώνης.

-Παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες για την στελέχωση του ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της φετινής χρον

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

«Έξι αστέρων» ο ΓΣ Αργυρούπολης (0-6)

Abola Team

Τσιμπάκης: «Ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος