free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ήταν Όλοι Εκεί Για Την Ηλιούπολη

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ηλιούπολης.

 

Όπως βγαίνει από την ανακοίνωση, η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε ως στόχο την πρώτη γνωριμία της νέας Διοίκησης με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, με πρωτοβουλία της νέας Διοικούσας Επιτροπής, συγκέντρωση γνωριμίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ. Σ. Ηλιούπολης.
Η εκδήλωση, που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, είχε ως στόχο την πρώτη γνωριμία της νέας διοίκησης με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και της Ακαδημίας του συλλόγου, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου στις 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.
Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Μπενάς αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση για την τριετή της συμβολή καλωσόρισε τον καινούργιο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα, η οποία όπως τόνισε θα έχει μια δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Ακολούθως πήρε το λόγο ο εκ των γενικών αρχηγών Γρηγόρης Ιωσηφέλλης, ο οποίος τόνισε ότι όλοι θα είναι κοντά σε παίκτες και προπονητή, προκειμένου να υπάρχουν
οι συνθήκες που χρειάζονται για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ενώ και ο άλλος γενικός αρχηγός Θέμης Καλύβας, ευχήθηκε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Τέλος, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς αλλά και τα μέλη της ομάδας, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις και τονίστηκε ότι θα υπάρξει και παρουσίαση των χορηγών”.

http://www.pame-erasitexniko.gr

Related posts

Σε αναζήτηση νέας ομάδας ο ταλαντούχος Πετράκης

abola10

Φωστήρας Ηλιούπολης-Αθηναϊδα 3-2

Abola Team 3

Χαραλαμπόπουλος: «Θα τα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια»

Γιώργος Ανανίδας