free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τα «ευχαριστώ» του Ρούσσου τον Άγιο Δημήτριο

Τις θερμές του ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της διοίκησης του Αγίου Δημητρίου για τα όσα πέρασε στην ομάδα, εξέφρασε ο Θοδωρής Ρούσσος

 

 

 

 

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα αποχωρεί ο τερματοφύλακας Θοδωρής Ρούσσους από τον Άγιο Δημήτριο, με επόμενο προορισμό τον Τοξότη Λάρισας.

Με δήλωση που προκαλεί συγκίνηση και στην οποία ο 20χρονος γκολκίπερ  αναφέρει ότι στην «Μπάρτσα» πέρασε τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές της ζωής του συνοδεύτηκε η αποχώρησή του από την ομάδα.

Η δήλωση του παίκτη:

«Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Τζινευράκη και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αντώνη Καρπούζα που επί 2 χρόνια τώρα με πίστεψαν, με στήριξαν και μου έδωσαν την δυνατότητα να αγωνιστώ με την βαριά αυτή φανέλα του Αγίου Δημητρίου. Επίσης, ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπαίχτες μου καθώς και τους προπονητές, γυμναστές και φροντιστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Εύχομαι στην ομάδα μας να επιστρέψει σύντομα στις κατηγορίες που της αξίζει πραγματικά και αν είστε βέβαιοι ότι θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι το κεφάλαιο Μπάρτσα δεν έχει κλείσει οριστικά για μένα ελπίζοντας σε μια μελλοντική συνεργασία κατά την επάνοδό μου στην Αθήνα . Εις το επανιδείν»

Από την πλευρά της η διοίκηση της Μπάρτσας ευχαριστώντας τον παίκτη αναφέρει:

«Καλή συνέχεια Θοδωρή, αγάπησες πολύ την ομάδα και φάνηκε αυτό άλλωστε. Σε ευχαριστούμε για όλα… Και πάνω απ’ όλα ήσουνα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει στην ομάδα».

 

 

 

 

Related posts

Ξεκίνησε με στόχο το καλό ποδόσφαιρο ο Χαλκηδονικός

Abola Team 3

Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου: Επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας και φώναζαν παθιασμένα για νίκη με σκορ επί του ΑΟ Ιλίου-Β. Χρυσοχόου: “Ασυγκράτητος ο κόσμος μας”

Abola Team 3

Μεταγραφική βόμμβα με Ντόναλτ Πετανάι το Καματερό-Την Πέμπτη 17/8 η πρώτη της ομάδας

Abola Team 3