free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρεις προσθήκες για Θησέα Αγριάς

Ο Θησέας πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του συγκέντρωση σε καφετέρια της Αγριάς, που είχε τον χαρακτήρα γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων, και την Τετάρτη θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο, κάνοντας στη φυσική του έδρα αγιασμό και την πρώτη του προπόνηση στις 19.00, από την οποία είναι δεδομένη η απουσία του Αραμπατζή, που για επαγγελματικούς λόγους θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Οκτώβρη.

 

Ο Θησέας πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του συγκέντρωση σε καφετέρια της Αγριάς, που είχε τον χαρακτήρα γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων, και την Τετάρτη θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο, κάνοντας στη φυσική του έδρα αγιασμό και την πρώτη του προπόνηση στις 19.00, από την οποία είναι δεδομένη η απουσία του Αραμπατζή, που για επαγγελματικούς λόγους θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Οκτώβρη.Οι Αγριώτες συνεχίζουν τον εμπλουτισμό του ρόστερ τους και απέκτησαν τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές: ο ένας είναι ο 18χρονος εξτρέμ Αντώνης Φραγκογιάννης, που μετά την Αγία Παρασκευή, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Σαρακηνό και την Ιωλκό, με την οποία πέρσι στη Β’ ΕΠΣΘ είχε 13 εμφανίσεις και 6 γκολ, έχοντας δώσει το βάρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα συνεχίσει στον Θησέα. Ο δεύτερος είναι ο 23χρονος ακραίος επιθετικός Χρήστος Γκάμπας, που έχει περάσει από Γ.Σ. Αλμυρού, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Ρήγα Φεραίο, Νίκη Βόλου, Διαγόρα Στεφανοβικείου και Σαρακηνό και ο τρίτος ο Νίκος Υφαντής,  ένας 20χρονος μέσος, που παίζει σ’ όλες τις θέσεις του κέντρου και είναι φοιτητής στη Λάρισα, ενώ η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Δωτιέας Αγιάς στην ΕΠΣ Λάρισας.

Γενικώς η φιλοσοφία του Θησέα είναι να υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ με όρεξη για διάκριση.

Να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη θα έρθει ένας επιθετικός από την Αθήνα για δοκιμή, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Λεβαδειακού,ενώ γίνονται συζητήσεις με δύο κεντρικούς αμυντικούς.

 

Πηγή: magnesianews

 

 
 

Related posts

Με Γιδόπουλο στα γκολπόστ ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Αντιπροσωπεία του Rangers Club Est. 1989 στην προπόνηση του Ιωνικού: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ”-Θα παρακολουθήσουν το δύσκολο ματς στις καφετέριες στην πλατεία Σπάθα

Abola Team 3

Με αμείωτη ένταση η προετοιμασία στην Ρόδο

Abola Team 2