free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται”…

 “Όταν πέσει η βελανιδιά, όλοι τρέχουν να μαζέψουν ξύλα”… Η μετάφραση του τίτλου της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Εθνικός, η οποίος εκφράζει τη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών μετά τη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο -στο οποίο η ομάδα μας είχε προσφύγει κατά της καθόλα άδικης απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων- αποφασίστηκε η απόρριψη της προσφυγής που είχε κατατεθεί. 

Χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης ήταν η μη αποδοχή -από πλευράς προεδρείου- εξέτασης μάρτυρα του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και η εμμονή στην καταδικαστική και αποδεδειγμένα λανθασμένη πρωτόδικη απόφαση. Φαίνεται ότι η αλήθεια είναι εχθρός!!! ” Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται”. 

Μια μακροχρόνια, κακοπαιγμένη παράσταση του «θεάτρου του παραλόγου» με πρωταγωνιστές τους κινούντες τα νήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θύμα τον Εθνικό Πειραιώς έλαβε τέλος. Ο Εθνικός απέδειξε πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις βαριές κατηγορίες και παρ’ όλα αυτά, τιμωρήθηκε με απίστευτη σκληρότητα.

Ο Εθνικός είναι εδώ από το 1923 εις πείσμα όλων, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να είναι ανταγωνιστικός και να κάνει πρωταθλητισμό με όραμα και στόχο πριν τη συμπλήρωση των 100ων γενεθλίων του να βρίσκεται στη Super League, πάντα με γνώμονα το ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και την “ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ”, έννοιες που έχουν αποκοπεί από τη διδασκαλία στα σχολεία!!! Κατά τα άλλα η εξυγίανση καλά κρατεί. 

Ο Εθνικός περπατά διαχρονικά και θα συνεχίσει το διάβα του στα αθλητικά γίγνεσθαι μέσω του υγιούς ανταγωνισμού, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως τα πρωταθλήματα ναι μεν διεξάγονται εντός αγωνιστικών χώρων, κρίνονται δε εκτός αυτών, σε δικαστικές αίθουσες κ.α.”

www.mikriliga.com

Related posts

Πρωταθλητής ο Εθνικός 1-0 τη Ρόδο που υποβιβάστηκε

Abola Team 2

Απέκτησε Καλλιακμάνη ο Πανηλειακός – «Πρώτη» 28/7!

Abola Team 2

Ανθρωπιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ραφήνα την Τρίτη (16/1), για την ενίσχυση της Unicef

Abola Team 2