free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μπακαλάρος

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Χρήστος Μπακαλάρος, ο οποίος από το απόγευμα του Σαββάτου (28/7), αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Α. Ο. Ν. Φ. Πειραϊκό.

Ο έμπειρος γκολκίπερ διανύει το 33ο χρόνο της ηλικίας του και συστήθηκε στα γήπεδα του Πειραιά τη σεζόν 2016/17, όπου συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε ο Πειραϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Πειραιά και να πάρει την άνοδο στη Β’ κατηγορία.
Την επόμενη σεζόν η ποδοσφαιρική του «στέγη» παρέμεινε η ίδια, ώντας βασικός και αναντικατάστατος. Καταφέρνοντας μάλιστα με τους «Νεοφαληριώτες» να μπει στα play off για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά.
Συνολικά τις δύο αυτές σεζόν μέτρησε 52 συμμετοχές με τη φανέλα του Πειραϊκού και συνολικά 4.593 αγωνιστικά λεπτά.
Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας το πέρασε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας. Εκεί όπου κατέγραψε πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας, αγωνιζόμενος και στη Μεικτή Αχαΐας. Με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Φωστήρα.’

 

Λύση συνεργασίας με Μπακαλάρο Ο Α. Ο. Ν. Φ. Πειραϊκός ανακοινώνει

τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Χρήστο Μπακαλάρο. Ο Μπακαλάρος αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας για δύο σεζόν (2016/17-2017/18), πανηγυρίζοντας με τον Πειραϊκό το πρωτάθλημα στην Γ’ ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και την επόμενη χρονιά την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για την Α’ κατηγορία. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για τη προσφορά του στο σωματείο και του εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια και εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρο με υγεία

 

Related posts

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει

Abola Newsroom

Ο Αχιλλέας Ανδριανάκης στην τεχνική ηγεσία της Χαραυγής

Abola Team 3

Ανοικτές προπονήσεις οι Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά την Δευτέρα 12/2

Abola Team 3