free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Από Αστέρα Χαϊδαρίου.. στην Κ15 του Ολυμπιακού ο Κατηφόρης

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν 2017-2018 για τον νεαρό συμπολίτη μας Σπύρο Κατηφόρη, καθώς πριν λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον Αστέρα Χαϊδαρίου στον Ολυμπιακό.

Ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της πόλης μας, που εξελίχθηκε μεθοδικά τα τελευταία 3 χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου είχε την ευκαιρία να αναδείξει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του, αγωνίστηκε φέτος με το Παιδικό τμήμα του σωματείου στα αντίστοιχα επίσημα πρωταθλήματα και πλέον εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, όπου θα αγωνίζεται με το τμήμα Κ15 του πειραϊκού συλλόγου. Σίγουρα μια προσωπική «ανταμοιβή» και δικαίωση για τον 14χρονο Σπύρο Κατηφόρη, όπως επίσης και μία επιβεβαίωση για την καλή και ουσιαστική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Χαϊδαρίου. Άλλωστε, οι ιθύνοντες του σωματείου, τονίζουν ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ομάδα, ένα νεαρό μέλος της να κάνει άλμα προς τα πάνω.

Ο Σπύρος Κατηφόρης, που γεννήθηκε το 2004, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει δείξει ότι αποτελεί ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και η μεταγραφή του σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της χώρας μας, του δίνει τουλάχιστον την ευκαιρία να δουλέψει σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, ότι, ο Ολυμπιακός, παρακολουθούσε την εξέλιξη του εδώ και δύο χρόνια, και έκρινε ότι ήταν κατάλληλη η χρονική στιγμή για να τον αποκτήσει.

Ο νεαρός Χαϊδαριώτης, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Αστέρα Χαϊδαρίου, έχοντας ως προπονητή και ποδοσφαιρικό μέντορα τον βετεράνο άσο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μάξιμο Κατικαρίδη, ενώ την φετινή σεζόν (2017-2018) που ολοκληρώθηκε, είχε στο Παιδικό τμήμα προπονητή τον Θανάση Πατρικίδη. Με το Παιδικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Κατηφόρης έφτασε φέτος ως τις καλύτερες 16 ομάδες του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, ενώ ο συμπολίτης μας ήταν μάλιστα και ο αρχηγός της Μικτής Παίδων ΕΠΣΑ, που πήγε στα τελικά των τεσσάρων (4) καλύτερων μικτών της Ελλάδας.

Επίσης, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2018, μετείχε στο καλοκαιρινό καμπ της ΕΠΟ (για αθλητές – γεννηθέντες το 2004) / «Training The Future», που διεξήχθη στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και αφορούσε την επιλογή της Προ-Εθνικής Κ14 (υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Στρατηγικής Ανάπτυξης των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ), ένα τμήμα που στελεχώθηκε από τα 44 καλύτερα ταλέντα της χώρας μας σε αυτή την ηλικία.

(Στην κεντρική φώτο, το τελευταίο εθιμοτυπικό ενθύμιο, του Σπύρου Κατηφόρη με τους ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου, λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπαικό. Από αριστερά, ο προπονητής Θανάσης Πατρικίδης, ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου Γιάννης Αρβανίτης, ο Σπύρος Κατηφόρης, ο Τεχνικός Διευθυντής Μάξιμος Κατικαρίδης, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Χρήστος Κατηφόρης και η μητέρα του Αγγελική Κατηφόρη).

http://www.ipolimas.gr

 

Related posts

Ανανέωσε με Ζαμπέτα ο Ιπποκράτης

Δημόπουλος: Χάσαμε μία μάχη…

Abola Team

«Επένδυση» με Τεννέ και Ιωακειμίδη ο Ιπποκράτης