free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Διπλή ενίσχυση με Παππά-Μπουσάι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Ακόμη δύο κινήσεις ενίσχυσης γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, με τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων να παίρνουν ότι καλύτερο κινείται σε μικρούς, έτσι ώστε να είναι πλήρεις στο νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν την απόκτηση των Νίκου Παππά και Γκερτιάν Μπουσάι, που αμφότεροι αγωνίζονται στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Παππάς είναι 18 ετών και παίζει όλες τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Κ20 με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Παλιότερα ήταν στους Νικητές Ανθούσας και έχει παίξει και με τις μικτές της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Μπουσάι είναι επίσης 18 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν σε Ηλιούπολη και Αίμο Πετρούπολης, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στον ΑΟ Γλυφάδας και συγκεκριμένα επτά ματς. Επίσης έχει φορέσει και τη φανέλα του Φωστήρα στη Γ’ ΕΘνική.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: “Άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα μας. Τα ερυθρόλευκα θα φορούν τη νέα σεζόν οι Νίκος Παππάς και Γκερτιάν Μπουσάι. Ο πρώτος αγωνιζόταν στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης και παίζει σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς, ενώ ο δεύτερος ήταν πέρυσι σε Ηλιούπολη και Αίμο Πετρούπολης”.

epsanastisentralogspot.com

Related posts

Σούπερ κίνηση με Βιδάλη η Ατλαντίδα!

Ρένος Γιαμπουράς

Άλλες δύο καλές προσθήκες για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Ρένος Γιαμπουράς

Συνεχίζουν Γιαννόπουλος και Προβίδας στον Άρη Βούλας

Abola Team