free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική δυσαρέσκεια από παίκτες του περσινού Αήττητου…

Μπορεί στα Σπάτα να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο παίκτες από την περσινή ομάδα που φέρονταν να υπολογίζονται και για τη νέα, περιμένουν ακόμα κάποια σχετική ενημέρωση.

 

Ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής προχωράει με ταχύ βήμα στη σύσταση ΠΑΕ (αναμένει τις τελικές υπογραφές από το Υπουργείο Οικονομίας), εν συνεχεία θα υλοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία των γραφείων που θα στεγαστεί η ΠΑΕ.

Από την άλλη, παίκτες του περσινού ρόστερ, όπως οι Μουστάκης, Μιχελής και Χριστοφιλέας, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά κατά την περσινή σεζόν, στην άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, περιμένουν ενημέρωση για το αν θα συνεχίσουν στον σύλλογο και την επόμενη χρονιά.

Τα αρχικά μηνύματα που είχαν σταλεί στους παίκτες εκείνους, ήταν πως θα συνέχιζαν στην ομάδα, ωστόσο ο καιρός περνάει και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Η δυσαρέσκειά τους είναι έκδηλη κι έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για το μέλλον τους…

www.mikriliga.com

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 3-0

Abola Team 2

40 παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τον Αχαρναϊκό!

Abola Team 3

Στο Αιγάλεω και επίσημα ο Καραδήμος!

Abola Newsroom