free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νέοι Ευγενείας: Ικανοποίηση που έμεινε ο βασικός κορμός

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των Νέων Ευγενείας, καθώς όπως έγινε γνωστό η πλειοψηφία των παικτών ανανέωσαν με τους “πράσινους”, κάτι που ήταν βασικός στόχος της ομάδας.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Το Δ.Σ. με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου με την πλειοψηφία του βασικού κορμού της ομάδας που πρωταγωνίστησε την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά στα πειραϊκά γήπεδα, αξιόμαχων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τους οποίους θα υπάρξει ανακοίνωση για έναν έναν ξεχωριστά, ως ένα ελάχιστο “ευχαριστώ” για την προσφορά τους στην ομάδα..
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί όλη αυτή η ενότητα δείχνει πραγματικά την θέληση και την πίστη των ποδοσφαιριστών μας για μια ακόμη ωραιότερη ποδοσφαιρική χρονιά, με καλό ποδόσφαιρο, όμορφες στιγμές & συγκινήσεις, που μόνο αυτή η ομάδα ξέρει να χαρίζει ακόμη και στον πιο απαιτητικό φίλαθλο.
Μέσα σε ένα συνολικό κλίμα που όμοιό του δύσκολα κανείς συναντά σε ομάδες.
Παράλληλα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η ομάδα έχει ήδη πλαισιωθεί και συνεχίζει να πλαισιώνεται με δυνατές μεταγραφές ενώ ξεκινά και η συμμετοχή 16χρονων αθλητών στην ανδρική μας ομάδα, με στόχο το επί χρόνια ζητούμενο… Την εξέλιξη και την αξιοποίηση των δικών της παιδιών…
Πλαισιωμένη με ένα τεχνικό επιτελείο που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες μεγαλύτερων (όχι μόνο τοπικών) κατηγοριών, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και την τεχνική δ/νση των ακαδημιών μας, η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει από τις 16-07-2018, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ….”

 

 

Related posts

Επενδύει στο μέλλον η Αλσούπολη!

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχές από τον Ηρακλή Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Οι ευχές της ποδοσφαιρικής οικογένειας της “Μπάρτσα” στον ποδοσφαιριστή των Νέων Αντώνη Τζινευράκη

Abola Team 3