free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Ρόππα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Στην απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού  (φωτό) προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει απτόητος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Η διοίκηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη, με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Σαφρά να κινεί τα … νήματα, εντείνει τις ενέργειές της που αφορούν στη ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ τόσο με έμπειρους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, αλλά και με αρκετούς ταλαντούχους, προσβλέποντας στην δημιουργία ενός ισχυρού κορμού, που θα έχει όλα τα εχέγγυα να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς στόχους στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρησε στην απόκτηση του Ηρακλή Ρόππα.

Το νέο απόκτημα είναι 34 ετών και ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ικανότητες στο κέντρο της οπισθοφυλακής κι αναμένεται να αποτελέσει ιδιαίτερα σημαντικό γρανάζι στο συγκρότημα, που θα διαχειριστεί την ερχόμενη σεζόν ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ενδεικτικό στοιχείο της ποιότητάς του είναι η παρουσία του στην ομάδα της Μάλτας Πεμπροκέ πριν από λίγα χρόνια. Επίσης, ο Ρόππας έχει να επιδείξει πολύ δυνατό βιογραφικό, όπως αναδεικνύουν οι παρουσίες του σε Άγιο Ιερόθεο, ΟΦ Ιεράπετρας, Αναγέννηση Άρτας, Θεμιστοκλή, Αίαντα Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, Ελασσόνα Νίκη Βόλου, Ήφαιστο Περιστερίου, Βύζαντα Μεγάρων, Μανδραϊκό και Θήβα.

 

 

  

 

Related posts

«Επένδυση» με Καψιώτη το Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής ο Κούτρος

Abola Team

Αγ. Παρασκευή-Κένταυρος Βριλησσίων 2-2

Abola Team 3