free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Σπυρόπουλο στην γραμμή κρούσης της η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Ποιότητα κι εμπειρία πρόσθεσε στο ρόστερ της η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την ένταξη του Θοδωρή Σπυρόπουλου (φωτό)

 

 

 

 

  

 

Μία πραγματική …μηχανή των γκολ πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ενόψει του εγχειρήματος της νέας απαιτητικής σεζόν, που θα βρει το συγκρότημα των νοτίων προαστώιν στον δύσκολο «μαραθώνιο» της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, έπειτα απ΄το επίτευγμα της άμεση επανόδου.

 

Συγκεκριμένα η περυσινή πρωταθλήτρια του πρώτου ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ απέκτησε τον εξαιρετικό φορ Θοδωρή Σπυρόπουλο, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης της.

 

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό και διακρίνεται για τη δεινότητά του στο σκοράρισμα. Η περυσινή σεζόν είχε βρει τον Θοδωρή Σπυρόπουλο να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Χαϊδαρίου και με την εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσει τα μέγιστα την νέα του ομάδα ενόψει της προσεχούς σεζόν. Όπως φσικά και να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη Γιώργο Γκοβερίνο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου τον πολύπειρο επιθετικό Θοδωρή Σπυρόπουλο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Χαίδαρίου. Ευχόμαστε στον ίσιο και στους συμπαίκτες του καλή αγωνισιτκή σεζόν με επιτυχίες.».

 

 

  

 

 

Related posts

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής ο Κούτρος

Abola Team

Δύο προσθήκες ο ΠΑΟ Καματερού

Abola Team

Τον 19χρονο Γιάννη Φιλίππου απέκτησε ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 2