free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Νέα κίνηση για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που απέκτησε τον Σενάι!

Ακόμη μία δυνατή μεταγραφή με έναν ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις μόνο από τη Γ’ Εθνική και πάνω από 100 συμμετοχές στην κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

 

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Μικέλ Σενάι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Άγιο Ιερόθεο.

Ο 23χρονος Σενάι, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο στη Β’ Εθνική!

Συνέχισε στον Ατρόμητο Πειραιά και ακολούθησε το Ζευγολατιό, πριν φορέσει πέρυσι τα «κιτρινόμαυρα» του Άγιου Ιερόθεου. Ο Σενάι έπαιξε μόνο στη Γ’ Εθνική και έχει συμπληρώσει πάνω από 100 συμμετοχές στην κατηγορία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία μεταγραφή με έναν παίκτη που έχει πάνω από 100 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, μόλις στα 23 του χρόνια! Ο Μικέλ Σενάι θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και θα βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για μια πρωταγωνιστική πορεία τη νέα σεζόν. Ο Μικέλ έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, τον Ατρόμητο Πειραιά, το Ζευγολατιό και πέρυσι ήταν στον Άγιο Ιερόθεο.
Καλωσορίζουμε τον Μικέλ και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!»

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Παπάγος: 50 χρόνια προσφοράς και επιτυχίας!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 10-11/12

Abola Newsroom

Με ανατροπή ο Άρης Βούλας 2-1 εκτός την Ατλαντίδα

Abola Team 3