free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Πρώτη» με όνειρα και λίγα λόγια στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν πραγματοποίησαν σήμερα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο και εκεί τους καλωσόρισαν οι διοικούντες την ομάδα και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν, ενώ δεσμεύτηκαν πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.
Λίγα λόγια είπε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αντώνης Φώσκολος και ο προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες παρέλαβαν αθλητικό υλικό και ακολούθως πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αξιώτης Καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επίσης, τόνισε ότι ο στόχος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε πως τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι και δικά του. Επίσης μίλησαν στους παίκτες και οι Κοσμάς Λεπατατζής και Δημήτρης Μακρής που τους ευχήθηκαν καλή σεζόν και τόνισαν ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για τη φετινή χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Φώσκολος καλωσόρισε άπαντες, ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες και σημείωσε προς τους παίκτες ότι δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά πολλή και ποιοτική δουλειά ενώ ξεκαθάρισε ότι ο πρόεδρος Νίκος Αξιώτης καθώς και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μακρής και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Κοσμάς Λεπατατζής θα είναι συνεχώς δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν. Από την πλευρά του ο τεχνικός Παναγιώτης Χριστοφιλέας καλωσόρισε με τη σειρά του τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

 

Related posts

Με τον κόσμο του και στο Μπογιάτι ο Κεραυνός Κερατέας! (pic)

Ρένος Γιαμπουράς

Δύσκολα ο Παλληνιακός 2-0 εκτός έδρας την Ατλαντίδα

Abola Team 3

Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας ο Βλασταράκης Δημήτρης

Ρένος Γιαμπουράς