free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αστέρας Εξαρχείων είναι έτοιμος

Ο ιστορικός Αστέρας Εξαρχείων είναι έτοιμος για να ξεκινήσει για την νέα σεζόν. Πλήρες ρόστερ, με μεταγραφές ουσίας, που κάλυψαν τα κενά των παικτών που αποχώρησαν θα παρουσιαστεί στις 22/8 στους φίλους του στην επίσημη πρώτη.

 

Εκτός Αστέρα την επόμενη σεζόν θα είναι οι Ντότσι και Καραγιάννης, ενώ ο Μερσίνι επέστρεψε στον Άτλα Κυψέλης. Επίσης, σε ομάδα της Κύπρου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάμπρος Νάτσης, ενώ ο Γκιούρκεβιτς παρουσιάζεται στρατιώτης και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως είναι λογικό την φετινή σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά ο ιστορικός σύλλογος του Κέντρου έκλεισε τον Βασίλη Χάλα, ο έμπειρος άσος είναι επιλογή του προπονητή της ομάδας, Στέλιου Λυμπερόπουλου. Από κει και πέρα με τα “μαύρα” θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν και οι Καραμανίδης, Κωνσταντόπουλος και Παππάς.

Όπως βγαίνει από τους ιθύνοντες της ομάδας υπάρχει μεγάλξη ικανοποίηση καθώς έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αν προκύψει κάτι καλό θα πουν όχι.

Η προετοιμασίας όπως προαναφέραμε θα ξεκινήσει στις 22/8, με τον Στέλιο Λυμπερόπουλο, αλλά και τον γυμναστή του συλλόγου, Αχιλλέα Γκόγκου, να είναι έτοιμοι για την νέα σεζόν.

Από κει και πέρα, ο Αστέρας Εξαρχείων θα πραγματοποιήσει πέντε φιλικά παιχνίδια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Δείτε το πρόγραμμα των φιλικών:

http://www.pame-erasitexniko.gr

Related posts

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΕΥΚΗ 1-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Τα Μελίσσια έμειναν στο 2-2 στο εκτός έδρας ματς με τα Βριλήσσια: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ιλίσια 2004-Αμπελόκηποι 2-0

Abola Team 3