free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Και ο Δημήτρης Παντελής στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Ακόμη μία βαρύγδουπη μεταγραφή με ένα παίκτη που έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική μας Κ20, με προπονητή τον Νίκο Νιόπλια, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Δημήτρης Παντελής, ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες, ο οποίος μπορεί να παίξει στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά και ως επιτελικός μέσος!

Ο 31χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους και έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο αναλύεται εκτενώς στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, στην οποία αναφέρεται: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μία σπουδαία κίνηση ενίσχυσης για την ομάδα μας με έναν ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική μας Κ20, με προπονητή τον Νίκο Νιόπλια! Ο Δημήτρης Παντελής είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά μας όπλα στην προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 31χρονος άσος που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά και ως επιτελικός μέσος, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον ΑΟ Μυκόνου, αλλά το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Έχει ξεκινήσει τη θητεία του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους στα 18 του, ενώ μεταπήδησε στο Κορωπί, με το οποίο αγωνίστηκε σε Γ’ και Δ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Κέρκυρας και των Τραχώνων (Β’ Εθνική), ενώ έχει παίξει και σε πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα σε Θήβα, Φωστήρα, Ρούβα, Γλυφάδα, Παναργειακό, Ζάκυνθο και Κεραυνό Κερατέας, έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς στη Δ’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό Γυθείου.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

epsanastisentra.blogspot.com

 

Related posts

Άκαρπη και η δεύτερη Γ.Σ. στον ΑΟ Κορωπίου

Ρένος Γιαμπουράς

Με αισιοδοξία βλέπουν τη νέα σεζόν στη Λαυρεωτική

Abola Team 2

Τραπέζι για την έναρξη της σεζόν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Abola Newsroom