free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Κατωπόδη ο Υμηττός

 

Την απόκτηση του 20χρονου μέσου από τον Μικρασιατικό ανακοίνωσε ο Υμηττός

 

 

 

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει απτόητος ο Υμηττός! Ο Διοικητικός Ηγέτης Στέλιος Μανούσος και οι άμεσοι συνεργάτες του εντείνου διαρκώς τις προσπάθειές τους, που ανάγονται στην δημιουργία ενός ισχυρού κορμού, πο θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις στα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο ο σύλλογος των ανατολικών προαστίων προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο ρόστερ του, τον 20χρονο μέσο Βασίλη Κατωπόδη.

 

Το νέο απόκτημα του Υμηττού προέρχεται από τον Μικρασιατικό, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και υπήρξε από τους ποδοσφαιριστές που διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία προς την εξασφάλιση της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των ανθρώπων του Υμηττού δεν εξαντλούνται εδώ, αφού βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Η γενικότερη αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει τον σύλλογο εντός των ημερών να προβαίνει σε νέες ανακοινώσεις.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Μπαρμπαλιά. 

 

 

 

Related posts

Αγ. Θωμά, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Θάνο Τσούφλα και Δημήτρη Φασίτσα.

Ρένος Γιαμπουράς

Μεταγραφική βόμβα με Κουλουρίδη η Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

Φαρμάκης Χρήστος (Βύρωνας): “Η άνοδος θα κριθεί στα ντέρμπι”(vid)

abola10