free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΟΦΧ: Νέα χρονιά, νέα ομάδα, νέο ΔΣ

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού | Ισχύς -Χολαργιωτών- εν τη ενώσει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο | Αναλυτικά το ρόστερ της σεζόν 2018-2019

 

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν (2018-2019) πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (31/7) οι παίκτες του ΟΦ Χολαργού. Για δεύτερη σερί χρονιά υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τσαμόπουλου, του γυμναστή Μιχάλη Λαμπράκη και του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Οικονόμου, ο ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος του Δήμου ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών, στο οποίο ο βασικός στόχος είναι η ομάδα να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κάθε αγωνιστική.

 

Για το λόγο αυτό στο ρόστερ παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κρίνης, Μιχελής, Τσουτσουδάκης, Χάλος, Λυράς, Καζάκος Α., Καζάκος Π., Καρράς, Καλατζής, Πετράκης, Ζώης και Στρατάκος, οι οποίοι έφτασαν πέρσι τον ΟΦΧ στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ αποκτήθηκαν και οι Καφετζής (από Ηράκλειο), Χατζής (από Ρουφ), Ιωαννίδης (από Μεταμόρφωση), Λύγκος (από Μεταμόρφωση), Σακκάς (από Ηλυσιακό), Μπαρέ (από Ηλιούπολη) και Τερλελής (από Ηλιούπολη), με τις μεταγραφές τους να δημιουργούν τη δική τους αίσθηση στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

 

Παράλληλα, στο Χολαργό επέστρεψαν οι Μαρτίνης και Χριστοφόρου, δύο ταλαντούχοι Χολαργιώτες ποδοσφαιριστές, γέννημα-θρέμμα του ΟΦΧ, οι οποίοι με τη σειρά τους αναμένεται να βοηθήσουν το σύλλογο της καρδιάς τους στην επίτευξη των στόχων του. Να σημειωθεί πως στην προετοιμασία της ομάδας μέρος θα πάρουν και παίκτες από το εφηβικό τμήμα, καθώς και κάποιοι ακόμη υπό δοκιμή. Το «χτίσιμο» του νέου ΟΦΧ θα διαρκέσει επτά εβδομάδες, διάστημα στο οποίο θα δοθούν και αρκετά φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, μαζί με το αντίστοιχο πρόγραμμα των ακαδημιών.

 

Μαζική συμμετοχή Χολαργιωτών στο νέο ΔΣ

 

Από την πρόσφατη αναδιάρθρωση και τη μαζική συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα προέκυψε ένα νέο δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΦΧ, αποτελούμενο από παλαιούς αλλά και νέους παράγοντες με όρεξη για δουλειά.

 

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος ανέλαβε ο Βασίλης Παπαβασιλείου, Αντιπρόεδρος Α’ ο Άκης Παπανώτης, Αντιπρόεδρος Β’ ο Δημήτρης Ρίζος, Αντιπρόεδρος Γ’ ο Νίκος Φυλιαγκουρίδης, Γραμματέας ο Κυριάκος Γεωργιάδης, Ταμίας ο Δημήτρης Μπιτάκος, Γενικός Αρχηγός Α’ ο Τάσος Σιδηρόπουλος, Γενικός Αρχηγός Β’ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ο Χρήστος Πετράκης και Μέλη οι Αντώνης Ζώης, Θέμης Χριστοφόρου, Γιώργος Τσιμπλάκος, Δημήτρης Σταματάς, Πάρης Καλαϊτζάκης και Δημήτρης Πλούμης.

menoumeholargo.blogspot.com/

 

 

Related posts

Η ΑΕ Ηρακλείου κράτησε τον Ρόπα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Τερψιθέα-Θρίαμβος Αθηνών 1-0

Abola Team 3