free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Στο Πήλιο η προετοιμασία των ΝΙΚΗΤΩΝ .

Πιστοί στο όραμα μας για ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας μας , προγραμματίσαμε να κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασία μας εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στα Χάνια Πηλίου .Είναι μία ακόμη κίνηση που ξεφεύγει από τα στενά όρια του τοπικού/ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και καταδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται στους ΝΙΚΗΤΕΣ , ώστε να οργανώσουμε την ομάδα μας σε «επαγγελματικά» πρότυπα .

Στο Πήλιο ,και συγκεκριμένα από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου , εκτός από την Ανδρική ομάδα θα βρεθούν και τρία τμήματα της Ακαδημίας , συγκεκριμένα το Προπαιδικό (Κ-14), το Παιδικό(Κ- 16) και το Εφηβικό (Κ-18) . Όλοι οι αθλητές μας υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Καραπιπέρη , του Τεχνικού μας Διευθυντή Σπύρου Πασπαλίδη , του προπονητή Ηλία Τριανταφύλλου και του υπόλοιπου τεχνικού team , θα έχουν ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες , να γνωρίσουν νέα προπονητικά μοντέλα και να ετοιμαστούν ατομικά αλλά και ομαδικά για την νέα σαιζόν με τον καλύτερο τρόπο ! 
Σε ένα ακόμα δείγμα του τρόπου που προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο , έχουν ήδη γίνει εργομετρικά test και τα οποία και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19/8 στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας , στο γήπεδο της Ανθούσας .

 

Related posts

Συνεχίζει και τη νέα περίοδο ο Μανώλης Καπίρης στην τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης

Abola Team 3

Χώρισαν οι δρόμοι Φώτη Καλαμάρα με τον Πρωτέα Παλ. Φώκαιας

Abola Team 3

Έβαλε φρένο στην Άνοιξη

Kώστας Παλαιολόγος