free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τριπλή ανακοίνωση και… επιβεβαίωση στον Ιωνικό!

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ηλία Κυρίτση από τον Ιωνικό, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το ρεπορτάζ της mikriliga.com!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Τάσο Κουρεπίνη βρίσκεται ο Ιωνικός. Ο 27χρονος πορτιέρο υπερασπίστηκε και πέρυσι την εστία του συλλόγου όντας εκ των ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν, κάνοντας μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων, και έχοντας παράλληλα μια γεμάτη σεζόν.

Ταυτόχρονα ο σύλλογος προχωρά στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ηλία Κυρίτση. Ο νεαρός, μόλις 21 ετών, τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ιερόθεο και Κηφισιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε πέρασμα από τα τμήματα υποδομής τόσο του Ατρομήτου όσο και του Ολυμπιακού.

Τέλος, με τα κυανόλευκα θα εξακολουθεί να αγωνίζεται και ο Γιώργος Μποζιονέλος, ο οποίος και προέρχεται από τα «σπλάχνα»  του Ιωνικού. Ο νεαρός γκολκίπερ, που πριν από λίγο έκλεισε τα 20 του χρόνια, θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας στην οποία βρίσκεται από μικρός.

Ο Ιωνικός ξεκινάει τη στελέχωση του ρόστερ του από τον «άσσο» από τη βάση δηλαδή μιας ομάδας και αποδεικνύει το γεγονός πως ενισχύεται σημαντικά.

 

mikriliga.com

             

Related posts

Θετικοί οιωνοί στην Παλαιόχωρα για την επιστροφή στο… σπίτι της

Abola Team 2

Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Βλάχου ο Εθνικός

Abola Team 3

Η Νίκη Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Επικράτησε 8-7 του Νέου Αμφίλοχου στην διαδικασία των πέναλτι-Χωρίς τέρματα στην κανονική του διάρκεια και 1-1 έληξε το ματς στην παράταση

Abola Team 2