free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Ιατρούδη η ΑΕ Μεταμόρφωσης

Την απόκτηση του 23χρονου μέσου Κώστα Ιατρούδη από τον ΑΟ Περιστερίου ανακοίνωσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Τα άτομα που απαρτίζουν τον διοικητικό κορμό του συλλόγου των βορείων προαστίων εντείνουν τις ενέργειές τους, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης

Σε αυτό το πλαίσιο η φιλόδοξη ομάδα προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο ρόστερ της τον Κώστα Ιατρούδη.

Ο 23χρονος μέσος εδώ και 6 χρόνια ήταν στον ΑΟ Περιστερίου, με τον οποίο μέτρησε 79 συμμετοχές, ενώ παλιότερα αγωνιζόταν στον Άτλα Κυψέλης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: «Η Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 23 χρόνο έμπειρο μέσο Κώστα Ιατρούδη . Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΟ Περιστερίου για 6 χρόνια από το 2012 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ Εθνική και τα υπόλοιπα 5 στην Α’ Αθήνας, με 2 συνεχόμενες χρονιές (2013-14 και 2014-15) να κατακτά την δεύτερη θέση. Η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ συνεχίζεται έτσι ώστε την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο σύλλογος να παρουσιαστεί πιο ισχυρός «.

 

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δήλωση σοκ παραίτησης και αποχώρησης του Αντώνη Τσάτσου από τον Άγιαξ Ταύρου στο ABOLA.GR-Βόμβα μεγατόνων στον αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Abola Team 3

Φιλική τριάρα για τα Πετράλωνα

Ρένος Γιαμπουράς

Δάφνη Π. Φαλήρου – Άγιος Δημήτριος: Στο φύλλο αγώνα το ενδιαφέρον!

abola10