free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Μπαλόπουλο η Κηφισιά 2010

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον επιτυχημένο προπονητή προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

Οριστικά με τον Μάριο Μπαλόπουλο στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Κηφισιά 2010 και την ερχόμενη σεζόν.

Στο καθοριστικό ραντεβού που είχε ο επιτυχημένος προπονητής με κορυφαία στελέχη του νεοφώτιστου συλλόγου των βορείων προαστίων υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, όσον αφορά τον σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν, με άμεση συνέπεια να επεκτείνουν την συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Από την πλευρά της η διοίκηση επιβράβευσε τον αρχιτέκτονα της περυσινής ξέφρενης πορείας που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μάριος Μπαλόπουλος έσπευσε να επισημάνει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι συμφωνήσαμε και ανανεώσαμε την επιτυχημένη μας συνεργασία με την Κηφισιά 2010. Ξεκινάμε την σκληρή δουλειά με στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα όπου θα συμμετάσχουμε στην Β’ Κατηγορία. Το ευτύχημα για τον σύλλογο, είναι ότι παρέμεινε σχεδόν ολόκληρος ο περυσινός βασικός κορμός και αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει αρκετά. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εξετάζουμε ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας ενδιαφέρουν και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.»

 

Related posts

Καθάρισε στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Περιστερίου

abola10

Ευρωπαίοι έγιναν οι παίκτες του Ιάσωνα!

Abola Team 3

Ξεκίνημα με το”δεξί”