free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός: Παρέμεινε «κυανόλευκος» ο Παντελίδης

Στο δυναμικό του Ιωνικού και την νέα σεζόν θα συνεχίσει να βρίσκεται, ο Δημήτρης Παντελίδης ο οποίος ανανέωσε, την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» για ακόμα έναν χρόνο.

κάτοικος Νεάπολης για ακόμα μια σεζόν, θα παραμείνει ο Δημήτρης Παντελίδης.

 

Ο 26χρονος δεξιός αμυντικός είχε συνάντηση, με την Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, όπου και απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για παραμονή.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει, στην ομάδα της Νίκαιας για τέταρτη σερί σεζόν, μετά την περίοδο 2014 -2015 όπου και μεταγράφηκε σε αυτή από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Παντελίδη!Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί τον «ακρογωνιαίο λίθο» της Νικαιώτικης άμυνας τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και πιστό στρατιώτη που δηλώνει «παρών» σε κάθε κρίσιμη στιγμή που ο σύλλογος τον έχει ανάγκη!

Γέννημα θρέμμα Νικαιώτης, την προηγούμενη σεζόν αποδείχθηκε βασική και αναντικατάστατη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της ομάδας καθώς και στην ανάδειξη της στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.»

http://www.sdna.gr/podosfairo/g-

Related posts

Πανιώνιος: Παρουσιάζει την ιστορία του Αλιά Καμαρά (Vid)

Γιώργος Ανανίδας

Η Τριγλία 3-0 τον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Τζανής και Πατινιώτης τα επόμενα… χτυπήματα του ΠΟΑ

Abola Team 2