free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σενάριο ανόδου για δύο από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής!

ΕΠΟ και Βασιλειάδης… έδωσαν τα χέρια για τη δημιουργία της Super League 2.

 

Ακόμη και στο ενδεχόμενο που δεν υπάρχει πρόβλεψη στις προκηρύξεις της Super League και Football League, η Ομοσπονδία θα αποφασίσει την δημιουργία της Super League 2, την οποία θα συγκροτούν οι 9 ομάδες που θα είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Football League και οι 3 ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League.

Δηλαδή, η περίοδος 2019-2020 θα έχει δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα: της Super League 1 με 14 ομάδες, και της Super League 2 με 12 ομάδες.

Στη Football League θα παραμείνουν οι υπόλοιπες 6 ομάδες, που με την προσθήκη 2 ομάδων από κάθε Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και τη συμμετοχή αριθμού ομάδων από τη Super League με την επωνυμία των ΠΑΕ, π.χ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, όπως γίνεται σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, θα δημιουργηθεί ένα μεταβατικό στάδιο 16-18 ομάδων, για την άνοδό τους στους ομίλους επαγγελματικής κατηγορίας, αρχικά στη Super League 2, και αργότερα στη Super League 1.

Η Super League 2 και η Super League 1 θα έχουν ενιαία διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να τροποποιηθούν τα Καταστατικά των Super League και Football League.

Ξεκάθαρο είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος 2018-2019, η Super League θα υποβιβάσει 3 ομάδες, και η Football League θα ανεβάσει μόνο μία, ώστε η μεγάλη κατηγορία από την περίοδο 2019-20 να έχει 14 ομάδες.

 

ΠΗΓΗ: fws

Related posts

Μεγάλη νίκη παραμονής ο Ασπρόπυργος 2-1 εκτός το Κερατσίνι: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Ετοιμάζει “βόμβα” ο Αγιος Ιερόθεος!

Abola Team 2

Παρελθόν ο Ζήκος Μάνης από τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2