free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Στα ερυθρόλευκα ο Λυγκος!

ο κόλπο γκρόσο έκανε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που έκανε δικό του τον Μανώλη Λύγκο! Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Νίκος Αξιώτης, τίναξε την μπάνκα στον αέρα αφού με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα έναν παίκτη που διεκδικήσαν πολλές ομάδες της Αττικής – κι όχι μόνο – με τον Ολυμπιακό πλέον να δυναμώνει σημαντικά για τη νέα σεζόν.

Τα λόγια είναι περιττά για τον Λύγκο, ο οποίος είναι παίκτης ανόδων και ένα από τα… υπερόπλα για την Ανατολική Αττική. Ο 33χρονος φορ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό, αλλά και σε Β και Γ εθνική με Ακράτητο, Ατρόμητο, Εθνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Προοδευτική, Βύζα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο και Γλυφάδα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: <<Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Μανώλη Λύγκου. Ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Α Εθνική με τον Λεβαδειακό και έχει πάνω από 300 συμμετοχές σε Β και Γ εθνική με ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλά γκολ και 

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Κραυγή αγωνίας από τον ΑΟ Κορωπίου!

Ρένος Γιαμπουράς

Νέα κίνηση για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που απέκτησε τον Σενάι!

Abola Team 2

Η ανάρτηση του προέδρου των Καλυβίων για τον αγώνα με Κεραυνό Κερατέας

Abola Team 3