free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Aνανέωσε ο Σομπότοβιτς με Αστέρα Ζωγράφου

Συνεχίζει ο Πέτρος Σομπότοβιτς στο τιμόνι του Αστέρα Ζωγράφου για τέταρτη διαδοχική σεζόν

 

  

Οριστικά με τον Πέτρο Σομπότοβιτς στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί και την ερχόμενη σεζόν ο Αστέρας Ζωγράφου.

 

Στην καθοριστική συνάντηση που είχε ο επιτυχημένος Σερβοέλληνας προπονητής με κορυφαία διοικητικά στελέχη της νεοσύστατης διοίκηση των «κυανέρυθρων» βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του συλλόγου για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Η θετική διάθεση για επέκταση της συνεργασίας των δύο είχε διαφανεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο οι διοικητικές ζυμώσεις, όπως και μία σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σωματείο [πήγαν πίσω» χρονικά την υπόθεση, ωστόσο, το πλέον σημαντικό είναι ότι προέκυψε συμφωνία.

Αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Ζωγράφου, αλλά και τις φιλοδοξίες της νέας σεζόν, ο Πέτρος Σομπότοβιτς αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα παραμείνω στον Αστέρα Ζωγράφου. Μία ομάδα, την οποία έχω αγαπήσει και μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου. Το ενθαρρυντικό για την ομάδα μας είναι ότι έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό και για ακόμη μία σεζόν θα πορευτούμε με τους πολλούς ταλαντούχους παίκτε,ς που κοσμούν τις ακαδημίες μας».

 

Related posts

Ανακάλεσε κι επέστρεψε στον Άγιαξ Ταύρου ο Αντώνης Τσάτσος

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσαν Βλάσσης, Νομικός, Πολυζωγόπουλος, Κούρτης και Ε. Λάππας στην Κηπούπολη

Abola Team 3

Αλσούπολη-ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-1

Abola Team 3