free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΝΑ: «Χαμηλά το κεφάλι» επισημαίνει ο πρόεδρος Γιάννης Ζευγίτης

Ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ, ο κύριος Γιάννης Ζευγίτης δίνει με τις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου την κατευθυντήρια γραμμή για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

«Χαμηλά το κεφάλι» αυτό είναι το μήνυμα που περνά, μετά την ολοκλήρωση των μετεγγραφών και την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο κύριος Ζευγίτης και οι συνεργάτες του στο νέο ΔΣ του συλλόγου προχώρησαν σε δέκα μετεγγραφές νέων και έμπειρων παικτών (συμπεριλαμβανομένου και του Μανώλη Καλλέργη που επανήλθε) και έχουν ως βασικό μέλημα να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας του Άκη Μιχαηλίδη με 1-2 ακόμη προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ αναγνωρίζει την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού, αλλά κρατά χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας:

«Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής. Φέραμε στην ΔΙΑΝΑ πολλά και ποιοτικά παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, αρκεί να υπάρχει υγεία μεταξύ των παικτών».

Ο κύριος Ζευγίτης εκτιμά ότι βασικό μέλημα της ΔΙΑΝΑ είναι η οικοδόμηση μιας ομάδας με μικρό μέσο όρο ηλικίας:

«Έχουμε αρκετά νέα παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τόπο στα νιάτα».

Στην ερώτηση ποιοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ καταλήγει:

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να απολαμβάνουμε την ομάδα στο γήπεδο. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και όπου μας βγάλει πιο ψηλά».

sportifico.gr

Related posts

Ανανέωσε για όγδοη σεζόν ο Στούλης με τον Παράδεισο Αμαρουσίου

Kώστας Παλαιολόγος

Με τον Λάκη Σμυρνή θα πορευτεί και στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 3

Το Χαϊδάρι χαλαρό 3-0 την Αθηναϊδα

Abola Team 3