free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έναρξη προετοιμασίας για το Χαϊδάρι στις 6/8 και επίσημο Δελτίο Τύπου

Ξεκινάει και ο ΑΟ Χαιδαρίου αυτή τη Δευτέρα 6/8 στις 17.00 το απόγευμα (στο «Τ. Χαραλαμπίδης»), την προετοιμάσία του για τη νέα σεζόν. Καλούνται όλοι να δώσουν το παρών.

 

 

Διαβάστε το επίσημο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ENAΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

 

Ο Α.Ο Χαϊδαρίου σας ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019. Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του website μας www.aohaidariou.com το οποίο σύντομα θα έχει πολλά νέα στοιχεία για την ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας και γενικότερα των φίλων του ποδοσφαίρου.

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας και σε χρειαζόμαστε δίπλα μας. Στις 17.00 στο «Τ. Χαραλαμπίδης» θα ξεκινήσει μια χρονιά που θέλουμε να τα #αλλάξουμε όλα.

Έλα κοντά μας για να δεις τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να δείξουμε ότι από την πρώτη μέρα ότι η δυναμική μας είναι ο κόσμος μας. Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, ενώ θα υπάρξουν σύντομοι χαιρετισμοί από τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας μας κ. Τάσο Δημητρίου, όπως και από τον προπονητή κ. Νίκο Παπαρούνη. Η μέρα όμως είναι σημαντική και για ένα ακόμα λόγο. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Σωτήρης Παπαιωάννου έχει την ονομαστική του εορτή και θα του ευχηθούμε να δει τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, όπως τον επιθυμεί!

 

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 

 

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Χατζηνικήτας

Α.Ο. Χαϊδαρίου

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες στα Πετράλωνα για τη φιλοξενία

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Δώσαμε δικαιώματα… »

Kώστας Παλαιολόγος