free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήθηκε ο Κωνσταντακόπουλος από τον Αήττητο Σπάτων – Σκέψεις για Παντέλη

Άδοξο φινάλε είχε η συνεργασία του Πάρη Κωνσταντακόπουλου με τον Αήττητο Σπάτων, καθώς ο νεαρός τεχνικός παραιτήθηκε από τη θέση του και αποχώρησε.

 

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με ισάριθμες ανόδους από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ στη Football League, ο 34χρονος προπονητής έδωσε ένα τέλος στην συνεργασία του με τους «πράσινους».

Η διοίκηση έχει αποδεχθεί την παραίτηση του εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αν και επισήμως ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση του διαζυγίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η καθυστέρηση στο χτίσιμο της ομάδας ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του Αήττητου στη Football League, αποτελεί τον βασικό λόγο που ο Κωνσταντακόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Οι ελάχιστες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών από την περσινή σεζόν, οι συνεχόμενες δοκιμές, σε συνδυασμό με το γεγονός της αργοπορίας στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το πως θα παρουσιαστεί ο Αήττητος στο πρωτάθλημα.

Τα οικονομικά ζητήματα δεν έχουν λυθεί σε απόλυτο βαθμό, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκο Κατσίγιαννη να ασχολείται καθημερινώς για την επίλυση τους.

Σύμφωνα με footballleaguenews.gr, μια από τις περιπτώσεις προπονητών που εξετάζουν στα Σπάτα είναι αυτή του Νίκου Παντέλη, η οποία ωστόσο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο έμπειρος τεχνικός εργάζεται στον Διαγόρα και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την προετοιμασία, οπότε δύσκολα θα αποχωρήσει για τον Αήττητο.

http://www.irafina.gr/paretithike-

Related posts

Επέστρεψε στο τιμόνι ο Λεμονής!

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-0

Abola Team 2

Στον Παναιγιάλειο ο Γιάννης Γκούμας

Abola Team 2