free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τριπλό «χτύπημα» η Κηφισιά 2010

 

Στην απόκτηση των Σπύρου Κλάδη (φωτό), Ανδρέα Πολυχρονόπουλου και Κίμωνα Δαυίδ προχώρησε η νεοφώιστη ομάδα των βορείων προαστίων

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση ξεκίνησε η Κηφισιά 2010, ενόψει του εγχειρήματος, που θα πραγματοποιήσει την καινούρια σεζόν.

Οι νεοφώτιστοι στην Β’ Κατηγορία προχώρησαν στην ολοκλήρωση των τριών πρώτων τους φετινών μεταγραφικών κινήσεων, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους.

 

Το πρώτο απόκτημα είναι ο Σπύρος Κλάδης. Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, τον οποίο βοήθησε  σημαντικά, στην πρωταγωνιστική πορεία, που διέγραψε πέρυσι στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Παράλληλα έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό με θητεία σε αρκετούς συλλόγους της Αθήνας και αποκτήθηκε κατόπιν θερμής εισήγησης του τεχνικού Μάριου Μπαλόπουλου.

 

Το δεύτερο απόκτημα είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Πολυχρονόπουλος, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικός  συστάσεις, ενώ το τρίτο απόκτημα ακούει στον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Κίμωνα Δαυίδ, ο οποίος εντάχθηκε με ελεύθερη μεταγραφή

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

 

 

 

 

Related posts

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ μας!

Ρένος Γιαμπουράς

O Άγγελος Κιρκιλής ανανέωσε στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Στις 9 μ.μ. σήμερα Πέμπτη 18/6 ο Αντιπρόεδρος του Νεοπεντελικού Βασίλης Τζεβελέκας

admin