free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Από νωρίς ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους παίκτες του Ατρoμήτου Μεταμόρφωσης

Ξεκίνησε δυναμικά και ο Ατρόμητος Μετ/σης, με μεταγραφές από το εφηβικό τμήμα αλλά και την προετοιμασία του (χτες 8/8) “στα βαθιά”, με προοπτική την πολύ καλή εμφάνιση στη νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο επίσημο site τους:

“Άρχισαν τα βάσανα για τους παίκτες του Ατρόμητου αφού από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για την νέα σεζόν με πολλά όνειρα και προσδοκίες αφού στόχος είναι μια αξιόλογη πορεία στην Κατηγορία.

 

 

Έγιναν προσεκτικές κινήσεις ενίσχυσης και μαζί με τους παίκτες που παρέμειναν από την περσινή επιτυχημένη σεζόν καθώς και με την μόνιμη πλέον προώθηση παικτών από το εφηβικό τμήμα η ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Αναμένονται και οι τελευταίες κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου ώστε πριν το τέλος του μηνά να έχει ολοκληρωθεί το ροστερ και ο προπονητής Θανάσης Βαλσαμος να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος για την έναρξη.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που παρουσιάστηκαν την χθεσινή ημέρα είναι ο Γ. Σταλπουτζης – αμυντικός, Γ. Σαρηγιαννοπόυλος – αμυντικός, Α. Ηλιακης – επιθετικός, Π. Στεργιου – τ/φ και Lazare Torno – μέσος (Φώτο).

 

 

Από την περσινή ομάδα παρέμειναν στο σύλλογο οι:  Μαργαρίτης, Τσακμακας, Σταματης, Μυστριδης, Μ. Ταγαρης, Π.Ταγαρης, Αιμιλ Κερτσουκου, Κακαμπακος, Κοκκινος, Καπλανης ενώ προωθήθηκαν από το εφηβικό και οι Καπελες, Λιοντος, Τσερωνης, Κανδρης, Γκικας και N. Αλεξοπουλος ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κ. Καμαριαρης και Gervais Megonte.

Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία στους αθλητές μας!

VAMOS ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!!”

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Νέος Αντιπρόεδρος Της Ομάδας Ηφαίστου Περιστερίου Μόσχος Δημήτρης

admin