free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επένδυση με Δημήτρη Κοτσωβό η Διάνα Ηλιούπολης

Στην απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Δημήτρη Κοτσωβού προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων

 

 

 

Ένας εικοσάχρονος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο γιος του Νίκου Κωτσοβού, ο Δημήτρης Κωτσοβός (γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1998), κέρδισε πέρσι την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων και φέτος επέλεξε την ΔΙΑΝΑ για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης θεωρείται ένας απο τους καλύτερους νέους μέσους του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ και αποτελεί μια ιδανική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Άκη Μιχαηλίδη που έχει ως προτεραιότητα την χρησιμοποίηση νέων παιδιών στους αγώνες.

 

Ο Δημήτρης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλες εμπειρίες σε μεγάλες κατηγορίες. Με την φανέλα του Ηλυσιακού και της Γλυφάδας αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τους Αγίους Αναργύρους κατέκτησε περσι το πρωτάθλημα στην Αθήνα, ενώ με την Κ17 του Πανιωνίου κατάφερε να φθάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Ο Δημήτρης, μέσα απο το σημερινό άρθρο συστήνεται στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ. Αρχικά εκφράζεται για την αγαπημένη του θέση:

 

«Αγαπημένη μου θέση είναι 8αρι ή 6αρι, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και ως μπακ αλλά και ως στόπερ».

 

Ο Δημήτρης σπουδάζει πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, αλλά έχει όνειρα στο ποδοσφαιρο που είναι το μεγάλο του χόμπι.

 

«Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να παίξω σε υψηλό επίπεδο» υποστηρίζει.

 

Με ύψος 1.85μ ο Κωτσοβός ήρθε στην ΔΙΑΝΑ γιατί πιστεύει ότι μπορει να τον στηρίξει στα όνειρά του:

 

«Ηρθα στην ΔΙΑΝΑ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και στηρίζει παιδιά σαν εμένα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Ζευγίτης στην απόφαση μου, παρότι είχα προτάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία».

 

Ποιά είναι τα προτερήματα του Δημήτρη;

 

«Τα προτερήματά μου είναι η τεχνική μαζί με την δύναμη και η πίεση που ασκώ συνεχώς στον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο».

 

Ειδωλο του Δημήτρη είναι ο Στήβεν Τζέραρντ και αγαπημένη του ομαδα η αγγλική Λίβερπουλ».

 

«Μεγαλύτερη διάκριση είναι όταν πήγαμε στους 4 στην Ελλάδα με την Κ17 του Πανιωνίου. Επίσης η 1η θέση και άνοδο στην Γ εθνική εφέτος με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων» καταλήγει ο νεαρός μέσος.

Related posts

Τέλος ο Γαζής από τον Άρη Πετρούπολης

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 3-4/12

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το Πρόγραμμα των Αγώνων του Σαββατοκύριακου (16 και 17/10)

Abola Team