free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: «Είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες!»

Στην δίψα για διάκριση που επικρατεί στον Άγιο Δημήτριο με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της «Μπάρτσα» Αντώνης Καρπούζας

 

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για μία πρωταγωνιστική πορεία, που θα επαναφέρει τον Άγιο Δημήτριο στην ανώτερη κατηγορία, ξεκίνησε η «Μπάρτσα» την προετοιμασία της για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Η πρώτη συγκέντρωση βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τον νέο τεχνικό καθοδηγητή Ανδρέα Μαντζούνη διψασμένους, ώστε να εκπληρώσουν τις υψηλές φιλοδοξίες και βλέψεις για την νέα σεζόν, δείχνοντας τρομερή  διάθεση για σκληρή σουλειά

Αναφερόμενος στο νέο ξεκίνημα ο Τεχνικός  Διευθυντής του συλλόγου Αντώνης Καρπούζας τόνισε τα εξής:

 

«Ξεκινήσαμε με πολλή όρεξη και κέφι την προετοιμασία μας για την ερχόμενη σεζόν. Όλοι μας είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες. Παλιοί και νέοι όλοι μαζί δείχνουν τρομερή πίστη για την νέα σεζόν, ώστε η ομάδα μας να επανέλθει εκεί που αξίζει» Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Αγίου Δημητρίου, τόνισε τα εξής:

 

«Σίγουρα οι μεταγραφές δεν σταματούν, Πάμε για ακόμη δύο-τρεις προσθήκες, που θα πλαισιώσουν τον κορμό μας».

 

Στα αξιοσημείωτα περνάει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, το οποίο αφορά το κλείσιμο του γηπέδου στις 3 Σεπτεμβρίου για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα. Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, ο Άγιος Δημήτριος θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Καλαμακίου για τις ανάγκες των προπονήσεών του. 

 

Related posts

Πεύκη: Σημαντική ενίσχυση με τον Κώστα Βάσο

Abola Team

Άρης Χολαργού-Παράδεισος 0-1

Abola Team 3

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο Νίκος Λουκάς στην Α.Ε. Χαλανδρίου

admin