free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμμετέχει στη Γ’ Εθνική ο Αχαρναϊκός!

 Με δηλώσεις στη mikriliga.com, ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Μιχάλης Τζορμπατζίδης, έκανε γνωστό ότι ο Αχαρναϊκός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! 

Ο Αχαρναϊκός έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του  προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Τζορμπατζίδη, και του νομικού σύμβουλου, Χάρη Γρηγορίου, δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2018-2019, με την προθεσμία για τις συμμετοχές να λήγει στις 13 Αυγούστου!

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού μίλησε αποκλειστικά στη mikriliga.com, για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Αχαρναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Αχαρναϊκός είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εχουμε καταθέσει το φάκελο συμμετοχής μαζί με το παράβολο. Το ΑΦΜ που θα χρησιμοποιεί πλέον η ομάδα είναι αυτό του ερασιτέχνη που δεν χρωστάει σε κανέναν. Κάναμε συντονισμένες προσπάθειες μαζί με το νομικό σύμβολο, Χάρη Γρηγορίου, για να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε το φάκελο συμμετοχής. Η νέα ομάδα που θα δημιουργήσουμε έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, παρόλο που θα αλλάξει ΑΦΜ, μας το επιβεβαίωσε και η ΕΠΟ.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από παίκτες που κατάγονται και αγαπούν το Μενίδι. Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε τη πόλη μας, να δώσουμε χαρά στους κατοίκους του Μενιδίου μέσω του Αχαρναϊκού. Ο στόχος της ομάδας για φέτος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί επίσημα ο προπονητής.”

 

mikriliga.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλεί τον κόσμο του ο Ηρόδοτος, ευχαριστεί τον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

Δεν το χάνει ο Αήττητος!-Νίκησε 4-0 τον Παναργειακό ενώ ήδη στο 43′ το σκορ ήταν 3-0

Abola Team 3

ΠΑΟ Ρουφ: Ολοκληρώθηκε η εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας