free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Βασικά σημεία της Προκήρυξης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2018-2019

Η ανακοίνωση:

 

 

“Τέθηκε στην διάθεση των σωματείων μας η Προκήρυξη Κυπέλλου Πειραιά περιόδου 2018-2019, την οποία τα σωματεία μας  μπορούν να την προμηθευθούν από την Γραμματεία της Ένωσης ή από την επίσημη ιστοσελίδα www.epspeir.gr

 

Tα βασικά  σημεία που πρέπει να γνωρίζουν τα σωματεία είναι τα εξής:

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το ΣΚ 15-16 /9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ΄ και της Β΄ Κατηγορίας (οι ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας θα κληρωθούν μεταξύ τους και το ίδιο οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας).

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 22-23/9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα προκριθούν από την 1η αγωνιστική μαζί με τις 28 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 29-30/9 και θα συμμετάσχουν  οι ομάδες που θα προκριθούν από την 2η αγωνιστική  μαζί με τις 6 ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

Λόγω του ότι το συγκεκριμένο ΣΚ οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής έχουν  αγώνες πρωταθλήματος, οι αγώνες τους θα γίνουν  Τετάρτη.

Και τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους  τουλάχιστον 2 μικρούς ποδοσφαιριστές- γεννηθέντες το έτος 1998 και μετά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά λήγουν  στις 31.8.2018

Υποχρεωτικά συμμετέχουν οι ομάδες της  Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας& της Γ΄ Εθνικής, Προαιρετικά οι ομάδες της Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Για τα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το Παράβολο συμμετοχής είναι δωρεάν.

 

                Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων”

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Κλήση Μικτής Παίδων

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στα πρωινά ματς της Κυριακής (24/9) στον Πειραιά

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, για το ματς ΑΕ Μοσχάτου-Αετός Κορυδαλλού, τους υπεραπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 1/3) και για τις ποινές στις υποδομές

Abola Team 3