free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ισοπαλία για Ραφήνα και Ηλυσιακό

 

Πρώτο φιλικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας για Θύελλα Ραφήνας και Ηλυσιακό και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές Σταύρο Ηλιόπουλο και Δημήτρη Παπασπύρου αντίστοιχα, να χρησιμοποιήσουν πολλά διαφορετικά σχήματα και πληθώρα ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολλές  φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, επιβεβαιώνοντας  τον δείκτη ετοιμότητας των δύο ομάδων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7’, με τον Τσίτσαρη να στέλνει με κεφαλιά  την μπάλα στην γωνία του Πάντου και στο 29’ ο Ζέκιο  με σουτ από τριάντα μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Για τους «Λιγνιτωρύχους» ο Σουλτανίδης στο 3’ και ο Φύτρος στο 80’ σημάδεψαν τα δοκάρια των αντιπάλων αλλά και ο Κρεββατάς των φιλοξενούμενων στο 65’ είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη όλων εκείνων που έφυγαν τόσο άδικα στις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Θύελλα Ραφήνας: (Σ.Ηλιόπουλος ), Πάντος, Γεραμάνης Ν., Παπαδόπουλος Λ., Σουλτανίδης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης Κ., Ντόσκας, Μαραθιανός, Δημητρίου, Ζέκιο, Σαντίκου, Μπαμπαλής, Καραπάνος, Μπουντάκης Χ., Παπαδόπουλος Β., Γεωργούλιας, Χρήστου, Μαρούλης, Μαργέτης, Σένε, Κεφαλωνίτης (Τ), Γεραμάνης Δ. (Τ).

Ηλυσιακός:  (Δ.Παπασπύρου), Κοντοπίδης, Ταξιάρχης, Ρόπας, Μοσταφίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνης, Κονδύλης, Μπάτσι, Τσιλίκης, Κολόκας, Τσίτσαρης, Μέξης, Λαμπρόπουλος, Κρεββατάς, Ροσιάν, Ρενάτο, Μάλτσι, Πιπίνης, Γιαβρούδης, Λώλος (Τ), Μιχελής (Τ).

 

 

/www.mikriliga.com/f

Related posts

Ιωνικός: Τα… είπαν Σιακάρας-Rangers

Ρένος Γιαμπουράς

Στάση Παλλήνη για Ιωνικό!

Abola Team

Απέκτησε Τσιλιγκίρη ο Εθνικός

Kώστας Παλαιολόγος