free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Πεντάδα μεταγραφών ο Κεραυνός: Απέκτησε Μάτι, Παππά, Αναγνώστου, Μεγαγιάννη και Ανδριανό!

Πεντάδα μεταγραφών ανακοίνωσε ο Κεραυνός Κερατέας, που προχώρησε στην απόκτηση των Μάτι, Ανδριανού, Παππά, Αναγνώστου, Μεγαγιάννη και Ανδριανό! Παράλληλα, άλλαξε ημέρα η έναρξη της προετοιμασίας, αφού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18:00, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να έχει κλειστεί το 90% του ρόστερ.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Epsanastisentra το βράδυ της Παρασκευής (ΕΔΩ) ο Κριστιάν Μάτι είναι και με τη βούλα παίκτης του Κεραυνού Κερατέας, αφού οι άνθρωποι της ομάδας γνωστοποίησαν και επίσημα την απόκτησή του. Παράλληλα, το ρόστερ του Κεραυνού ισχυροποιείται περαιτέρω, αφού οι άνθρωποι του Κεραυνού έκλεισαν και το δίδυμο στον «άσο» για τη νέα σεζόν, αφού την εστία της ομάδας θα υπερασπίζονται ο Γιώργος Παππάς και ο Γιώργος Ανδριανός. Ο πρώτος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και έχει πλούσιο βιογραφικό, ενώ ο δεύτερος έπαιζε στον ΑΟ Κορωπίου.
Παράλληλα, στον Κεραυνό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο 33χρονος στόπερ Σταμάτης Αναγνώστου, ο οποίος την περσινή αγωνίστηκε σε Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, καθώς και ο 34χρονος στόπερ Σωτήρης Μεγαγιάννης, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στον Σαρωνικό Αναβύσσου.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το Σάββατο τελικώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κεραυνού Κερατέας. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο στις 18:00. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί κι άλλες κινήσεις, ενώ όπως όλα δείχνουν μέχρι τη Δευτέρα ενδέχεται να έχει συμπληρωθεί το 90% του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

ΑΕ Δόξα Κορωπίου: “Θα είμαστε παρόν του χρόνου”

Abola Newsroom

Τα χρήματα που θα μοιράσει για επιχορήγηση ο Δήμος Ραφήνα-Πικερμίου σε Τριγλία, Θύελλα και Αετό Πικερμίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική κίνηση στην Ανατολική Αττική

Abola Team