free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Αποχωρεί ο Αλόνσο από την F1!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θ’ αποχωρήσει από την F1.

 

Δεν είναι ένας απλός πιλότος- είναι ο τύπος που κατάφερε να κερδίσει τον Μίκαελ Σουμάχερ την περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας του στις πίστες της Φόρμουλα 1, παίρνοντας με τη Ρενό του δύο «εκκωφαντικά» πρωταθλήματα το 2005 και το 2006.

Ήταν, τότε, ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτός που φαινόταν πως θα μπορούσε να σπάσει όποιο τετράτροχο ρεκόρ βρήκε στο διάβα του. Κάποιες λάθος επιλογές του τον κράτησαν πολύ πιο χαμηλά (στα νούμερα, τουλάχιστον…) απ’ όσο θα μπορούσε χάρη στο ουρανόμηκες ταλέντο του, όμως…

Όμως, ακόμα κι έτσι, το πράγμα δεν αλλάζει: ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν, είναι, ένας από τους κορυφαίους πιλότους όλων των εποχών.

Ο Ισπανός θρύλος τα τελευταία χρόνια κινείτο μεταξύ αγωνιστικής φθοράς και οδηγικής αφθαρσίας, εξαιτίας του γεγονότος πως οδηγούσε έναν συμπαθητικό αργοκίνητο κουβά- ή, αλλιώς, την ξεπεσμένη ΜακΛάρεν που μετά βίας του έδινε μονοθέσιο για να μπει στη βαθμολογούμενη δεκάδα στο εκάστοτε grand prix.

 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο twitter για την αποχώρηση του.

Πηγη: autonews.cyprustimes.com

Related posts

Nέο ηλεκτρικό μεγάλο 4θυρο κουπέ από τη VW!

Abola Team 2

Στην Ελλάδα η νέα Mercedes C-Class

Abola Team 2

Έτσι αντιμετωπίζεται ο καύσωνας στο αυτοκίνητο…

Abola Newsroom