free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Ηλία Γαϊτανάρη τα Βριλήσσια

 

Στην απόκτηση του 19χρονου και ιδιαίτερα ταλαντούχου τερματοφύλακα Ηλία Γαϊτανάρη προχώρησε η ομάδα του Γιώργου Σπυράκη (φωτό)

 

Σε μία σπουδαία προσθήκη προοπτικής, που αφορά την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια προχώρησαν τα Βριλήσσια. 

Συγκεκριμένα, η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων ενέταξε στο ρόστερ της τον 19χρονο και ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα Ηλία Γαϊτανάρη.

 Το νέο απόκτημα του συλλόγου αποκτήθηκε από τον Παθιακάκη, ενώ η περασμένη σεζόν τον είχε βρει να υπερασπίζεται την εστία του Άρη Χολαργού με την μορφή δανεισμού.

 Καταλυτικό ρόλο στην εκπλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεση διαδραμάτισε η θετική εισήγηση του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη, ο οποίος τον είχε μαζί του στον Άρη Χολαργού κι εκτιμάει δεόντως τις ικανότητες και το πλούσιο ταλέντο του.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των Βριλησσίων δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τεχνικός Γιώργος Σπυράκης σε ανύποπτη χρονικά στιγμή φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση τεσσάρων ακόμη παικτών σε θέσεις ιδιαίτερα νευραλγικές.

Συγκεκριμένα, ενός στόπερ, δύο εξτρέμ κι ενός επιτελικού μέσου. Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου στις 5:30 μ.μ. στο γήπεδο Βριλησσίων.

 

Related posts

ΓΣ Καισαριανής-Άμιλλα Περιστερίου 0-0

Abola Team 3

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team

Ο Αντώνης Κολοβός ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Π.Ο Αγ.Θωμά Γουδί

Τάσος Ζαφειρίου